Fotoliu de masaj FOCUS II

Proiectat pentru a vă schimba viața și timpul liber.

FOCUS este un fotoliu de masaj din noua generaţie Komoder 2021, dotat cu 4 mâini de masaj 3D inteligente, silenţioase, ajustabile și mobile pentru ca masajul spatelui să fie complet. FOCUS II utilizează noul sistem de masaj în "L" de 135 de cm, fiind printre modelele cu cele mai lungi curse de masaj. Cursa masajului vă permite să beneficiaţi de un masaj de la cap până la şezut, aproape de genunchi.

Fotoliul vă oferă un masaj complet prin presiune cu perne de aer (umeri, spate, șezut, brațe).

Fotoliul beneficiază de o tehnologie aparte ce presupune o scanare preliminară a utilizatorilor. Îndifent de înălțimea dumneavoastră acest fotoliu se va ajusta corespunzător ca să beneficiați de un masaj cervical și un masaj de reflexoterapie de excepție.

Un masaj eficient pornește cu o sesiune de masaj pentru tălpi (reflexoterapia).

Fotoliu de masaj Focus II este dotat cu funcția de reflexoterapie, cu role triple pentru masajul tălpilor. Aceasta funcție este perfectă pentru stimularea centrilor nervoși.

Reflexoterapia este un tip de masaj care este necesar și care impresionează.

Masajul de reflexoterapie se execută folosind o plăcuţă echipată cu role, iar suportul pentru gambe se extinde pentru a se potrivi diferitelor înălţimi ale utilizatorilor. Recomandăm utilizarea funcției de reflexoterapie pentru persoanele care acuză dureri ale picioarelor sau pentru persoane care petrec mult timp în picioare.

FOCUS II

Experimentați serviciile unui maseur neobosit care cunoaște 12 Programe Automate și 5 tipuri de masaj.


	

Veți folosi FOCUS II din dragoste pentru masaj și pentru relaxare.

FOCUS II este dotat cu un set de mâini mecanice 3D inteligente silenţioase, care se vor deplasa în sus şi în jos, întinzându-se înainte şi înapoi plus mişcări laterale. Aceste mâini mecanice ajută inclusiv la detectarea parametrilor fiecărui utilizator: greutate și înălțime.

Dovadă a capacității fotoliului de a oferi un masaj personalizat este și faptul că tehnologia fotoliului permite să ajustați mecanismul de masaj. Puteți selecta distanța dintre rolele de masaj, viteza de masaj pe care o preferați, puteți opta pentru un masaj profund al cefei spre exemplu sau puteți apela funcția de masaj prin rulare pentru corectarea posturii corpului.

Dotat cu sistem de încălzire.

Mecanismul de încălzire accentuează eficienţa masajului, înlăturând starea de frig pe timpul iernii sau în camerele cu aer condiţionat pornit pe timpul verii. Cu acest sistem de încălzire încorporat, fotoliul de masaj FOCUS II devine unul dintre cele mai complexe fotolii de masaj de pe piață. Funcţia de încălzire a spatelui utilizează fibra de carbon ca sursă de încălzire cu infraroşu.

FOCUS II este un fotoliu de masaj pe care îl veți iubi imediat.

Experiența de masaj oferită de FOCUS II este impresionantă. Modul în care acest fotoliu reușește să relaxeze este fantastic - Tehnologia este utilizată pentru a trata durerile lombare sau cervicale.

Joystick Zero Gravity și butoane pentru control.

Noul FOCUS II permite accesul mai uşor la butoanele de control. Nu mai este nevoie să vă opriţi în timpul ciclului de masaj pentru a modifica poziţia de masaj. Oricând puteţi opri fotoliul într-o anume poziţie.

Telecomandă cu suport. Alimentare smartphone folosind portul.

FOCUS II este dotat cu port USB pentru alimentarea unui smartphone sau al unui alt dispozitiv.

Comandă vocală.

Ordonați fotoliului să execute masajul pe care-l doriți, în poziția pe care o doriți. Dumneavoastră vă veți relaxa fără a fi nevoie să controlați fotoliul din telecomandă.

Sistem Audio încorporat. Amplificați starea de bine!

Aveţi opţiunea de a utiliza un smartphone sau o tabletă pentru a reda muzică.

Conectaţi fotoliul la telefon, tabletă sau laptop prin bluetooth. Fotoliul FOCUS II este dotat cu un set de boxe încorporate în spătar, iar prin conexiunea bluetooth veţi putea asculta muzica favorită direct de pe telefonul mobil, spre exemplu.

Aveți dureri musculare?
Fotoliul tratează contracturile.

Întinderea braţelor, a spatelui şi a picioarelor este recomandată pentru a activa regenerarea osoasă, pentru a elimina tensiunea musculară şi contracturile. Această întindere se realizează cu ajutorul pernelor de masaj de la umeri, braţe şi picioare.

Fotoliul de masaj FOCUS II este conceput pentru utilizatori diferiţi, având 12 programe de masaj automate care oferă un masaj de calitate și care bineînțeles satisface diferite aşteptări.

Extinderea suportului de gambe

În funcţie de înălţimea utilizatorului, suportul pentru gambe se extinde, lungimea maximă a extinderii fiind de 15 cm, asigurându-se astfel un masaj complet, potrivit înălțimii fiecărui utilizator.

Fotoliul vă scanează și se ajustează

FOCUS II este dotat cu sistemul de localizare automată a umerilor. Acest sistem presupune o scanare preliminară fiecărei sesiuni de masaj pentru detectarea înălţimii şi greutăţii utilizatorului pentru ca sesiunea de masaj să fie personalizată.
Greutatea corporală: până la 90 kg

Sistem de role 3D

FOCUS II este dotat cu un set de mâini mecanice 3D, care se deplasează în sus şi în jos, întinzându-se înainte şi înapoi și în plus execută mişcări laterale. Aceste mâini mecanice ajută la detectarea parametrilor fiecărui utilizator: greutate și înălțime.

Ce este Zero Gravity?

Această poziţie vă va aduce într-o stare de imponderabilitate în care vă veţi putea bucura de o relaxare perfectă. Noul fotoliu FOCUS II permite rabatarea in pozitiile Zero Gravity.

Pozițiile Zero Gravity

Prin apelarea "Zero Gravity" coapsele şi gambele sunt poziţionate la același nivel orizontal cu umerii. Centrul de greutate al corpului se modifică iar forța gravitațională va fi distribuită în mod egal pe asupra corpului. Aceasta este poziția ideală pentru masaj. Acum este momentul să experimentați programele de masaj oferite de acest fotoliu extraordinar.

Fotoliu de masaj FOCUS II

Masaj cu compresie de aer

Îmbunătățește circulația sângelui.

Masaj pentru tălpi

Aceasta funcție este perfectă pentru stimularea centrilor nervoși.

Scanează și ajustează

Vă scanează pentru a detecta înălţimea şi greutatea, ca sesiunea de masaj să fie personalizată.

Elimină oboseala musculară

Masaj al gâtului, umerilor, spatelui și taliei.

Masaj 3D

Oferă cea mai bună relaxare, fiind personalizabil după preferințe.

Modul Zero Gravity

Reduce presiunea de pe coloană și oferă senzația de plutire.

Recenzii

Alexandru Savin

Datorită acestui tip de masaj inovativ, corpul meu are parte de o relaxare deplină, iar starea de bine a revenit din nou în viața mea. Recomand să încercați cu toată încrederea, căci rezultatele sunt garantate!

Laura Midoni

Durerile au dispărut instant, iar întreg corpul meu a revenit în formă chiar după primele minute de masaj. Este un dispozitiv care își merită toți banii!

Silvia Prodan

Acest aparat m-a făcut să cred în minuni, întrucât disconfortul muscular a dispărut, iar posibilitatea de a duce un stil de viață activ a devenit din nou o prioritate în viața mea. Extrem de mulțumită!

Lăsați-ne datele de contact și vă vom contacta!

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist JustRelax vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul abonamentului de care aveți nevoie.

    Lăsați-ne datele de contact și vă vom contacta!

    Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist JustRelax vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul abonamentului de care aveți nevoie.