Fotoliu de masaj TITAN

Masaj cu compresie de aer

Îmbunătățește circulația sângelui.

Masaj pentru tălpi

Aceasta funcție este perfectă pentru stimularea centrilor nervoși.

Scanează și ajustează

Vă scanează pentru a detecta înălţimea şi greutatea, ca sesiunea de masaj să fie personalizată.

Elimină oboseala musculară

Masaj al gâtului, umerilor, spatelui și taliei.

Masaj 3D

Oferă cea mai bună relaxare, fiind personalizabil după preferințe.

Modul Zero Gravity

Reduce presiunea de pe coloană și oferă senzația de plutire.

Joystick Zero Gravity și butoane pentru control.

Noul TITAN permite accesul mai uşor la butoanele de control. Nu mai este nevoie să vă opriţi în timpul ciclului de masaj pentru a modifica poziţia de masaj. Oricând puteţi opri fotoliul într-o anume poziţie.
Este optimal pentru persoane cu greutatea mai mare de 90 kg.

5 NIVELE DE MASAJ CU AJUSTAREA LĂȚIMII

Curbura spatelui și poziția umerilor sunt detectate automat în funcție de forma corpului iar aria de masaj este ajustată în funcție de diferitele părți ale corpului. În modurile de masaj „bătăi ușoare” și „presiune a degetelor”, lățimea masajului poate fi ajustată liber în cadrul unui interval de 6-21 cm, pe 5 nivele.

Sistem Audio încorporat. Amplificați starea de bine!

Aveţi opţiunea de a utiliza un smartphone sau o tabletă pentru a reda muzică.

Conectaţi fotoliul la telefon, tabletă sau laptop prin bluetooth. Fotoliul FOCUS II este dotat cu un set de boxe încorporate în spătar, iar prin conexiunea bluetooth veţi putea asculta muzica favorită direct de pe telefonul mobil, spre exemplu.

3 MODURI DE MEMORIE

Difuzor BluetoothButon comandă rapidăIonizator O2 3 MODURI DE MEMORIE Program de masaj peronalizat în funcție de diferite forme corporale și cerințe. Data viitoare când utilizați fotoliul, apăsați butonul „memorie” pentru a intra în modurile automate de memorie și a vă bucura de un masaj personalizat.

AJUSTAREA VITEZEI MASAJULUI

În funcție de preferințele dvs., viteza masajului poate fiajustată în 5 trepte; ajustați liber viteza masajului pentru a obține un masaj confortabil, în funcție de preferințe, obțineți experiențe de masaj diferite la viteze diferite pentru a vă simți bine.

MASAJ ÎN POZIȚII MULTIPLE

Senzorii inovatori ai punctelor de presopunctură vă permit să vă bucurați de masaj în toate punctele corpului dvs. Combinația unor tehnici profesionale variate vă poate oferi relaxare și eliminarea stresului.

INTENSITATEA PRESIUNII AERULUI AJUSTABILĂ ÎN 3 TREPTE

38 de perne cu aer în total, nivelul presiunii aerului ajustabil în 3 trepte, o senzație de relaxare totală de la umeri până în tălpi.

ȘINĂ CURBĂ DE TIP „SL”

Datotită combinației dintre ingineria corpului uman și tehnologia șinei curbe extra lungi în formă de tip „SL”, raza de masaj este de 135 cm, ceea ce vă oferă un masaj personalizat de la cap și până în tălpi, ajută la menținerea curburii vertebrelor, în formă de S, relaxând coloana și eliminând tensiunea musculară

MÂINI DE MASAJ 3D MECANICE, INTELIGENTE

Mâinile de masaj mecanice inteligente continuă să adune date despre curbura spatelui și imită tehnicile de masaj ale unui maseur profesionist, pentru a realiza un masaj multidimensional și stereo. Mâinile de masaj inteligente imită metodele unui meseur profesionist în efectuarea următoarelor tipuri de masaj: frământare, strângere, fluturare, apăsare, împingere, prindere, balansare și răsucire, astfel încât mâinile de masaj să poată efectua un masaj eficient asupra vertebrelor cervicale, toracice și lombare.

Această metodă garantează obținerea unui masaj egal al spatelui, fiind comparabilă cu metodele aplicate de maseurii profesioniști, având ca rezultat reîmprospătarea dvs. și eliminarea oboselii.

TERAPEUTUL DVS. DE MASAJ PERSONALIZAT

23 programe automate, mod de masaj personalizat privat, 20 de minute pentru a vă revigora, control printr-o singură tastă

Programe: Office Regiment, Sport Recovery, Brain Refresh, Spine Care, Waist Care, Leg Care
VIP: Stress Relieving, Energy, Good Night Sleep, Joint Care, Frozen Shoulder, Spine Massage
Relaxation: Full Body Stretch, Thai Massage, Chinese Massage, Total Relax, Airbag

PERSOANE VÂRSTNICE - CONFORT

Masaj complet prin presiune reală de aer de la ceafă la tălpi, de la brațe la vârful degetelor, vă oferă un masaj incomparabil al întregului corp, ameliorând pielea.

AMELIORAREA DURERILOR - PENTRU CEI ACTIVI

Conceput pentru eliminarea durerii și rigidității musculare, similar cu terapia prin răzuire, întinde mușchii spatelui, destinde mușchii spatelui și osatura, eliminând obosela.

ÎNTINDEREA TALIEI - GRUPUL FRUMUSEȚE

Pernele de aer care se umfă și se dezumflă pe spate pot balansa talia stânga - dreapta. Această mișcare poate adapta poziția coloanei pentru o postură mai ușoară.

PRESIUNE DE AER MAXIMĂ

Pentru utilizatorii de calculatoare. Programul de masaj automat, plăcut, vă oferă cea mai
tare senzație de masaj în ceea ce privește masajul confortabil, îndepărtând sindromul celor ce desfășoară muncă de birou, la calculator.

RECUPERARE DUPĂ OBOSEALĂ - VIAȚĂ CASNICĂ

Sistemul de masaj inteligent 3D combină tehnicile de masaj profesioniste cu tehnologia fotoliului de masaj pentru obținerea unui efect de masaj multidimensional și stereo, pentru eliminarea oboselii după o zi lungă demuncă.

GRUPUL PERSOANELOR GRĂBITE

Puteți porni funcția de temporizare, setați timpul de masaj, vă va furniza o putere continuă, îmbunătățindu-vă pauza de prânz, făcând-o mai agreabilă.

ECRAN TACTIL LED

Ecran tactil super de 7 inch, dotat cu noul sistem de operare cu interfață utilizator de la iRest, permite urmărirea cu ușurință a progresul masajului . Utilizatorul poate controla programul de masaj cu un singur

UN MASAJ IEȘIT DIN COMUN PENTRU A DUCE O VIATĂ SĂNĂTOASĂ

Bazat pe principiile biomecanicii, ale ergonomiei și terapiei fizice, ținând cont de caracteristicile osaturii umane, și în combinație cu funcțiile gravitație zero, spațiu zero, masaj cu rază mai lungă pe bază de șină curbă, întindere conform principiilor moderne ale fizicii, cu 38 de perne cu aer și 2 pompe de aer, fotoliul vă oferă experiența supremă a masajului la domiciliul dvs., ajutându-vă să vă păstrați sănătatea și să fiți activi în fiecare zi.

CAP

Perna pentru cap se poate ajusta liber, în sus sau în jos.

SPATE ȘI ȘOLDURI

Mâini de masaj inteligente de 135 cm. Răsucire spate-talie.

SPATE

Încălzire cu fibră de carbon, cu infraroșii. Funcția de încălzire pentru spate la 40-50 grade C poate elimina senzația de răceală și durere din spate. Lungimea undei infraroșii coincide cu lungimea undelor corporale, astfel încât energia poate fi absorbită de celule, stimulând metabolismul.

PICIOARE

Masaj shiatsu și prin presiunea pernelor cu aer, prin rotație în ambele sensuri, pentru gam

Specificaţii şi caracteristici tehnice

Putere nominală

220W

Greutate netă

141 kg

Presiune aer

0,025-0,03 MPa

Frecvență nominală

50 Hz

Greutate brută

159 kg

Nivel zgomot

≤ 55 dB

Tensiune nominală

220-240 V ~

Clasa de siguranță

Clasa I

Putere standby

0,1 - 1 W

Recenzii

Alexandru Savin

Datorită acestui tip de masaj inovativ, corpul meu are parte de o relaxare deplină, iar starea de bine a revenit din nou în viața mea. Recomand să încercați cu toată încrederea, căci rezultatele sunt garantate!

Laura Midoni

Durerile au dispărut instant, iar întreg corpul meu a revenit în formă chiar după primele minute de masaj. Este un dispozitiv care își merită toți banii!

Silvia Prodan

Acest aparat m-a făcut să cred în minuni, întrucât disconfortul muscular a dispărut, iar posibilitatea de a duce un stil de viață activ a devenit din nou o prioritate în viața mea. Extrem de mulțumită!

Lăsați-ne datele de contact și vă vom contacta

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist JustRelax vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul abonamentului de care aveți nevoie.

    Lăsați-ne datele de contact și vă vom contacta

    Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist JustRelax vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul abonamentului de care aveți nevoie.