Fotoliu de masaj VICTORIA II

Masaj cu compresie de aer

Îmbunătățește circulația sângelui.

Masaj pentru tălpi

Aceasta funcție este perfectă pentru stimularea centrilor nervoși.

Scanează și ajustează

Vă scanează pentru a detecta înălţimea şi greutatea, ca sesiunea de masaj să fie personalizată.

Elimină oboseala musculară

Masaj al gâtului, umerilor, spatelui și taliei.

Masaj 3D

Oferă cea mai bună relaxare, fiind personalizabil după preferințe.

Modul Zero Gravity

Reduce presiunea de pe coloană și oferă senzația de plutire.

Experimentați serviciile unui kinetoterapeut neobosit:

8Programe

Victoria II

5Tipuri de masaj

Victoria II

3DSistem de role

Victoria II

Fotoliul de masaj VICTORIA II este conceput pentru utilizatori diferiţi, având 8 programe de masaj automate care oferă un masaj de calitate și care, bineînțeles, satisface diferite aşteptări. Întinderea braţelor, a spatelui şi a picioarelor este recomandată pentru a activa regenerarea osoasă, pentru a elimina tensiunea musculară şi contracturile. Această întindere se realizează cu ajutorul pernelor de masaj de la umeri, braţe şi picioare.

Fotoliul vă scanează și se ajustează

VICTORIA II este dotat cu sistemul de localizare automată a umerilor. Acest sistem presupune o scanare preliminară fiecărei sesiuni de masaj pentru detectarea înălţimii şi greutăţii utilizatorului pentru ca sesiunea de masaj să fie personalizată.

Sistem de role 3D

VICTORIA II este dotat cu un set de mâini mecanice 3D, care se deplasează în sus şi în jos, întinzându-se înainte şi înapoi și în plus execută mişcări laterale. Aceste mâini mecanice ajută la detectarea parametrilor fiecărui utilizator: greutate și înălțime.

VICTORIA II - Proiectat pentru toată familia. Fotoliul de masaj care vă va schimba viața și timpul liber.

VICTORIA II este un fotoliu de masaj din noua generație dotat cu 4 mâini inteligente de masaj, care utilizează tehnologia 3D. Rolele de masaj sunt silenţioase, ajustabile și mobile asigurând un masaj complet al spatelui. VICTORIA II utilizează sistemul de masaj în "L" de 135 de cm, fiind printre modelele cu cele mai lungi curse de masaj. Cursa masajului vă permite să beneficiaţi de un masaj de la cap până la şezut, aproape de genunchi.

Masaj complet prin presiune cu perne de aer.

Fotoliul beneficiază de o tehnologie aparte ce presupune o scanare preliminară a utilizatorilor. Indiferent de înălțimea dumneavoastră acest fotoliu se va ajusta corespunzător ca să beneficiați de un masaj cervical și un masaj de reflexoterapie de excepție.

victoria-1

Un masaj eficient debutează cu o sesiune de reflexoterapie.

Fotoliul de masaj VICTORIA II este dotat cu funcția de reflexoterapie. Aceasta funcție este perfectă pentru stimularea centrilor nervoși.

Reflexoterapia este un tip de masaj necesar pentru eliminarea rapidă a oboselii fizice sau psihice.

Masajul de reflexoterapie se execută folosind o plăcuţă echipată cu role, iar suportul pentru gambe se extinde pentru a se potrivi diferitelor înălţimi ale utilizatorilor. Recomandăm utilizarea funcției de reflexoterapie pentru persoanele care acuză dureri ale picioarelor sau pentru persoane care petrec mult timp în picioare.

victoria-3

5 cm față de perete - Funcția inteligentă de salvarea spațiului

Fotoliul este conceput pentru spaţii reduse, astfel că, faţă de peretele din spate este nevoie de o distanţă de 5 cm când fotoliul de masaj este în ciclul de funcţionare. Şezutul fotoliului va glisa înainte fără a atinge peretele din spate.

Aspect plăcut. Design funcțional

Forma dinamică al acestui fotoliu de masaj a fost abordată tocmai din nevoia utilizatorilor de a salva spațiul din casă. Acest model este ideal pentru casă, apartament, birou chiar și acolo unde spațiul este limitat.


	

VICTORIA II va deveni cel mai iubit membru al familiei dumneavoastră

Dotat cu un set de mâini mecanice inteligente, utilizând tehnologia 3D, acestea se vor deplasa în sus şi în jos, întinzându-se înainte şi înapoi plus mişcări laterale. Acestea ajută inclusiv la detectarea parametrilor fiecărui utilizator: greutate și înălțime.

Veți folosi VICTORIA II din dragoste pentru masaj și pentru relaxare

Dovadă a capacității fotoliului de a oferi un masaj personalizat este și faptul că tehnologia fotoliului permite să ajustați mecanismul de masaj. Puteți selecta distanța dintre rolele de masaj, viteza de masaj pe care o preferați, puteți opta pentru un masaj profund al cefei spre exemplu sau puteți apela funcția de masaj prin rulare pentru corectarea posturii corpului.

Masaj pentru umeri, cu perne cu aer

Pernele de aer din zona umerilor au rolul de a vă fixa corespunzător în fotoliu și de a așeza corpul în spătarul fotoliului pentru un masaj eficient în zona musculaturii paravertebrale.

Masaj pentru braţe, cu perne cu aer

Pernele cu aer respectă curbura brațelor umane, oferind un masaj total al acestora. Un astfel de masaj vă va relaxa și revigora brațele și palmele.

Masajul picioarelor cu perne de aer

Suportul pentru picioare este echipat, de asemenea, cu perne cu aer pentru masajul prin presiune al acestora.

Masajul gambelor cu perne cu aer

Perne cu aer învelesc complet gamba, glezna şi laba piciorului, pentru a vă oferi o experienţă de neuitat. Această funcție vă va relaxa picioarele și veți simți o îmbunătățire a musculaturii.

Masaj Corporal

Fotoliu de masaj reduce eficient tensiunea musculară de la omoplați până la șolduri.
În timpul masajului se repetă mișcările mâinilor maseurului în timpul unei sesiuni complexe de masaj, veți întineri complet.

victoria-1

Pentru cei care au dureri, umflături și discomfort constant există următoarele programe:

Masaj anti-celulitic

Drenaj limfatic

Masaj de la ceafă până la talpă

Masaj de frământare

Shiatsu (presopunctură)

Compresie de aer

Masaj prin vibrații

Încălzirea spatelui

Încălzirea mușchilor gambei

Sistem anti-stress

Blocul de masaj se întinde ca în masajul thailandez

Ameliorează tensiunea musculară

Activeazaă zonele energetice

Aduce corpul în tonus

Normalizează somnul

Accentuează liniile figurii mai grațioase

Crește regenerarea țesuturilor

sistem-incalzire

VICTORIA II este un fotoliu de masaj pe care îl veți iubi imediat

Experiența de masaj oferită de VICTORIA II este impresionantă. Modul în care acest fotoliu reușește să relaxeze este fantastic. Tehnologia 3D este utilizată pentru a trata durerile lombare sau cervicale.

Dotat cu sistem de încălzire

Încălzirea accentuează eficienţa masajului înlăturând senzația de frig pe timpul iernii. Odată activată funcția de încălzire, pernele de aer din zona lombară se încălzesc treptat facilitând relaxarea musculaturii.

Telecomandă cu suport. Alimentare smartphone folosind portul USB

VICTORIA II este dotat cu port USB pentru alimentarea unui smartphone sau a altor dispozitive.

Comandă vocală

Ordonați fotoliului să execute masajul pe care-l doriți, în poziția pe care o doriți. Dumneavoastră vă veți relaxa fără a fi nevoie să controlați fotoliul din telecomandă. Toate comenzile sunt notate pe spatele telecomenzii, doar trebuie să-i rostiți fotoliului comanda.

Joystick Zero Gravity și butoane pentru control

Noul VICTORIA II permite accesul mai uşor la butoanele de control. Nu mai este nevoie să vă opriţi în timpul ciclului de masaj pentru a modifica poziţia de masaj. Oricând puteţi opri fotoliul într-o anume poziţie.

Ce este Zero Gravity?

Această poziţie vă va aduce într-o stare de imponderabilitate în care vă veţi putea bucura de o relaxare perfectă. Noul fotoliu VICTORIA II permite rabatarea in pozitiile Zero Gravity.

Pozițiile Zero Gravity

Prin apelarea "Zero Gravity" coapsele şi gambele sunt poziţionate la același nivel orizontal cu umerii. Centrul de greutate al corpului se modifică iar forța gravitațională va fi distribuită în mod egal pe asupra corpului. Aceasta este poziția ideală pentru masaj. Acum este momentul să experimentați programele de masaj oferite de acest fotoliu extraordinar.

Masaj pentru gambe și extinderea suportului dedicat gambelor

În funcţie de înălţimea utilizatorului, suportul pentru gambe se extinde, lungimea maximă a extinderii fiind de 20 cm, asigurându-se astfel un masaj complet, potrivit înălțimii fiecărui utilizator.

Specificaţii şi caracteristici tehnice

Perne de aer la gambe

Da

Masaj pentru gambe

Da

Încălzire

în zona lombară

Role masaj

3D

Reflexoterapie

Da. Ajustabilă pe 3 trepte

Telecomanda

Da

Masaj pentru fesieri

Da

Frământare la gambe

Da.

Suport pentru telecomanda

Da.

Timer

Da

Posibilitate de masaj în punct fix

Da

Spătar rabatabil electric

Da.

Masaj 3D pe toată suprafața spatelui

Da. Șină SL de 135 cm.

Intensitatea pernelor de aer

Ajustabile pe 3 trepte

Suportul de masaj pentru picioare

Extensibil 20 cm

Distanța dintre rolele de masaj

Ajustabilă în 3 trepte

Viteză de masaj

Ajustabilă pe 5 trepte

Perne de aer în zona lombară

Da. Încălzite.

Tapiţerie

Piele ecologică, antibacteriană.

Greutatea fotoliului (kg)

93 kg

Alimentare curent

220 - 230V

Recenzii

Alexandru Savin

Datorită acestui tip de masaj inovativ, corpul meu are parte de o relaxare deplină, iar starea de bine a revenit din nou în viața mea. Recomand să încercați cu toată încrederea, căci rezultatele sunt garantate!

Laura Midoni

Durerile au dispărut instant, iar întreg corpul meu a revenit în formă chiar după primele minute de masaj. Este un dispozitiv care își merită toți banii!

Silvia Prodan

Acest aparat m-a făcut să cred în minuni, întrucât disconfortul muscular a dispărut, iar posibilitatea de a duce un stil de viață activ a devenit din nou o prioritate în viața mea. Extrem de mulțumită!

Lăsați-ne datele de contact și vă vom contacta

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist JustRelax vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul abonamentului de care aveți nevoie.

    Lăsați-ne datele de contact și vă vom contacta

    Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist JustRelax vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul abonamentului de care aveți nevoie.